by TouristOnline
 
  

Om DanskeKonferencer.dk

DanskeKonferencer.dk tilbyder en nem, hurtig og overskuelig service til planlægning af en konference, kongres, messe, kursus eller et møde. DanskeKonferencer.dk formidler kontakten mellem dig, der gerne vil afholde en konference eller lignende, og Danmarks møde- og konferencecentre. Det er gratis at benytte DanskeKonferencer.dk til planlægning af konferencer og lignende.

På DanskeKonferencer.dk kan du søge blandt 500 møde- og konferencesteder fordelt over hele Danmark. Du kan finde alle de største konferencecentre, kongrescentre, messecentre og kursuscentre med erfaring inden for planlægning af store arrangementer som f.eks. en konference, kongres, fagmesse, kursus, udstilling m.m. Skal du afholde et mindre arrangement finder du blandt andet hoteller og feriecentre med udlejning af mødelokaler med moderne mødefaciliteter og fuldt udstyrede mødelokaler, business center, grupperum og udstillingslokaler. På DanskeKonferencer.dk kan du søge på disse faciliteter samt på parkering, restaurant, kapacitet, bordopstilling, overnatningsmuligheder, wi-fi, miljø- og tilgængelighedsmærkning og meget mere. 

På DanskeKonferencer.dk kan du nemt og hurtigt finde tilgængelige møde- og konferencesteder via søgning på område/by, faciliteter, kapacitet osv. Herefter kan du via vores system kontakte det enkelte konferencecenter og kursuscenter direkte eller vælge at kontakte en professionel konferencearrangør (DMC). Du vil modtage svar på din forespørgsel inden for 72 timer. Det er en nem, hurtig og overskuelig måde at planlægge en konference eller et møde på.

DanskeKonferencer.dk driftes og vedligeholdes af TouristOnline A/S.
CVR-nr: 25363078

Har du et konferencested, kursuscenter eller mødefaciliteter, som du ønsker at markedsføre online kan du blive KonferencePartner hos TouristOnline.

 

5 grunde til at blive KonferencePartner

1.
Virksomhedsside på DanskeKonferencer.dk.
2.
Online markedsføring på 3 sprog - dansk, engelsk og tysk.
3.
Kunder der ønsker et tilbud fra jer kan sende en direkte forespørgsel.
4.
Mulighed for selv at styre indhold, billeder og forretningsbetingelser
5.
Rådgivning fra TouristOnlines support.


For yderligere information kontakt TouristOnline på telefon 7199 3024 eller på e-mail support@touristonline.dk


Partnere: Hotel.dk, TouristOnline.dk, TouristOnline.no, DanskeRestauranter.dk, SommerhuseDanmark.dk, DanishHolidayHomes.com, DanischeFerienhauser.de

 

 

 

 


     
  DanskeKonferencer.dk - Fruebjergvej 3 - 2100 København Ø | Disclaimer | Cookies | |