Professionel konferencearrangør

På DanskeKonferencer.dk kan du vælge at benytte en professionel konferencearrangør.

Ved at bruge en professionel konferencearrangør kan du få ét samlet tilbud på dit arrangement og få det skræddersyet, så det passer til dine ønsker og behov. Du kan så koncentrere dig om det faglige indhold og overlade alle facetter af arrangementet til en professionel arrangør, der vil stå for alt fra booking af overnatning og deltagerregistrering til middag, transport, events og meget mere.

Klik på den grønne knap og udfyld en formular med en beskrivelse af dine ønsker og behov til et arrangement. Forespørgslen sendes direkte til en eller flere professionelle konferencearrangører.

På DanskeKonferencer.dk kan du benytte:


ICS - Motivational Events
ICS hjælper virksomheder, organisationer og privatpersoner med at sikre bedre priser, tidsbesparelse og kvalitetssikring på firmamøder, konferencer og Events. ICS sikrer, at deltagerne får optimalt udbytte af arrangementet. ICS tilfører en ekstra dimension til arrangementerne og trækker på ICS's mangeårige erfaring med at arrangere store og små konferencer og events i ind- og udland.

ICS - Motivational Events kommer med de kreative ideer og holder fokus på at skabe det størst mulige udbytte for deltagerne. ICS sikrer, at logistikken fungerer og at der er en synergi mellem faglige og sociale elementer, samtidig med at budgettet holdes. ICS laver arrangementer både i Danmark og i udlandet og vort store internationale kontaktnet gør, at vi altid er på forkant med udviklingen.

 

 


     
  DanskeKonferencer.dk - Fruebjergvej 3 - 2100 København Ø | Disclaimer | Cookies | |