Arranger konference på St. Restrup Herregård

 <<Se konferencesteder i området

St. Restrup Herregård

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Restrup Kærvej 10, 9240 Nibe
St. Restrup Herregård
Beskrivelse
Den nuværende hovedbygning på Store Restrup Herregaard blev opført i 1723 i barok stil af Greve Chr. Lewetzau og herregården var på daværende tidspunkt et af landets største godser. Voldgraven blev anlagt af Gyldenstjerne slægten, hvis stamfader, Vikingen Ref, sejlede hertil ad Hasseris Å.

I 1990 blev herregården indrettet til hotel med mødelokaler, restaurant og vinkælder. St. Restrup Herregård råder i dag over 48 atmosfærefyldte værelser med hvert deres eget særpræg. Værelserne i hovedbygningen har alle himmelsenge.

Herregården tilbyder endvidere 15 enestående flotte og hyggelige møde- og konferencelokaler, der skaber historiske rammer om ethvert arrangement for op til 300 personer. Fra et af mødelokalerne, Riddersalen fra 1780, er der udgang til herregårdens storslåede park.
Alt dette matches af Store Restrup Herregårds velrenommerede restaurant og vinkælder, der tilbyder vinsmagning og populære gastronomiske teambuilding-kurser, der kan udgøre en del af et møde- eller konferenceprogram.

Kapacitet
Kapacitet ved banketopstilling:
300
Antal grupperum:
6
Antal restauranter:
1
Samlet kapacitet i restaurant:
200
Kapacitet ved teateropstilling:
200
Kapacitet ved skoleopstilling:
100
Hotelkapacitet
Suiter:
1
Dobbeltværelser:
36
Enkeltværelser:
6
Værelser:
48
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Type: Hotel

Faciliteter
Internetadgang
Parkeringsplads for busser
Restaurant
Bar
Egen parkeringsplads