Arranger konference på Søgaards Bryghus

 <<Se konferencesteder i området

Søgaards Bryghus

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
C.W. Obels Plads 1A, 9000 Aalborg
Søgaards Bryghus
Beskrivelse
Søgaards Bryghus er Aalborgs kombinerede mikrobryggeri, restaurant, ølstue og café - smukt beliggende på C. W. Obels plads - det hyggelige og stemningsfyldte lille torv ved Budolfi Kirke i hjertet af Aalborg.

Søgaards Bryghus er fordelt på to plan. I stueplan ser man straks de 2 store kobberkedler, der sender en liflig humleduft ud i lokalet på de dage, der brygges. Her findes restauranten med plads til ca. 125 gæster samt et barområde med plads til ca. 50 gæster. Bryggeriet befinder sig i kælderetagen og det er her, at al øl-magien sker.

Når man bevæger sig ned i kælderplanet, kan man fra publikumsarealet gennem glasvæggen følge brygmesteren i hans arbejde samt få et yderligere indblik i bryganlæggets konstruktion.

Mødelokaler er ligeledes lokaliseret i kælderen ved siden af bryggeriet. Det ligger aflukket fra resten af bryghusets lokaler, dog med frit udsyn til bryggeriet, så møder kan foregå helt uforstyrret.

Mødelokalet kan rumme op til 100 personer og er meget fleksibelt med hensyn til indretning, så størstedelen af alle ønsker kan opfyldes. Selvfølgelig står bryghusets restaurant/køkken også til rådighed, når sulten melder sig, ligesom mange benytter muligheden for en rundvisning i bryggeriet, en introduktion til processen og eventuelt en smagsprøve.

Kapacitet
Kapacitet ved banketopstilling:
90
Antal grupperum:
2
Antal restauranter:
1
Samlet kapacitet i restaurant:
125
Kapacitet ved skoleopstilling:
80
Kapacitet ved teateropstilling:
100
Generel information
Type: Restaurant

Faciliteter
Restaurant
Bar