Arranger konference på Røndegaard - Rønde - Djursland

 <<Se konferencesteder i området

Røndegaard - Rønde - Djursland

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Tangbakkevej 2, 8410 Rønde
Røndegaard
Beskrivelse
Røndegaard Kursus Center

Skal virksomheden / skolen / foreningen afholde kursus, seminar m.v., så har vi en rigtig god løsning. Røndegaard kan nu, efter en renovering i 2009, lejes til kursusformål, hvori der også kan indgå overnatning. Vi kan tilbyde udlejning pr. døgn, weekend- og ugebasis - priser fra 4.000,- kr. Der forefindes AV-udstyr og Wireless Internet.
Vi kan evt. arrangere buffetanretning, idet vi samarbejder med lokale kroer og restauranter. Her er kort sagt gode muligheder for nogle kreative og inspirerende dage, og de historiske bygninger danner en perfekt ramme om et aktivt kursusophold.

Luksusferiebolig
Luksusferieboligen i den gamle hovedbygning fra 1850, der efter en totalrenovering er ombygget til en moderne luksusferiebolig på 275m²

Ferielejlighed i 2 etager
Ferielejligheden i den nye hovedbygning, der i 1879 blev bygget for den formidable sum af 10.000 kr., er på 350m², med en betagende udsigt over Kaløvig.

Festlokale
Nyhed: Festlokale/kursuslokale med plads til 75 gæster/kursister. Fuldt udstyret køkken med industriopvasker og komfur i ekstra stor størrelse. Udlejes kun i forbindelse med leje af en af vore ferieboliger Pris pr. døgn kr. 2.000,- incl. slutrengøring og forbrug.

Generel information
Type: Utraditionelt mødested, Feriecenter

Faciliteter
Egen parkeringsplads
Internetadgang