Arranger konference på MUSICON til konferencer

 <<Se konferencesteder i området

MUSICON til konferencer

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Rabalderstræde 1, 4000 Roskilde
MUSICON, Roskilde - aftenmøde i Hal 9
Beskrivelse
Musicon grunden i Roskilde er en nedlagt betonvarefabrik, der i øjeblikket huser 17 grupper af aktører, herunder kreative virksomheder, et danseteater, kunstnerværksteder, skatehal, ungdomsboliger og musik øvelokaler.

Området dækker et areal på 250.000 m2, svarende til omkring 40 fodboldbaner. Der er 15.000 m2 industrihaller og andre bygninger, der kan bruges til bl.a. events.

Musicon er den perfekte kulisse, hvis du søger noget lidt ud over det sædvanlige til dit arrangement. De forskelligartede rå haller kan modelleres efter dine ønsker og behov, således at de kan huse arrangementer af meget varierende størrelse og type. Desuden er der store udendørsarealer fra åbne landskaber til mere aflukkede områder, så der kan helt sikkert findes et område, der passer til størrelsen og typen af dit arrangement. Musicon har perfekte tilkørselsforhold fra motorvejen og ligger ca. 12 minutters gang fra Roskilde Station.

I 2010 var der over 60 arrangementer som f.eks. koncerter, danseforestillinger, børneteater, debatarrangementer, kunstudstillinger, skate-opvisning, gadefest mm. Bydelen vokser hele tiden og nye projekter er på vej.

Se aktivitetskalenderen for området her.

Generel information
Type: Utraditionelt mødested

Faciliteter
Egen parkeringsplads