Arranger konference på Lindholm Høje

 <<Se konferencesteder i området

Lindholm Høje

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Vendilavej 11, 9400 Nørresundby
Lindholm Høje
Beskrivelse
Gravpladsen på Lindholm Høje er et af Danmarks smukkeste fortidsminder fra yngre jernalder og vikingetid. Flere hundrede stensætninger markerer brandgravene. Fra toppen af bakken er der en formidabel udsigt over Limfjorden, der allerede i oldtiden var af stor betydning.

I slutningen af vikingetiden blev hele området dækket af flyvesand og derfor bevaret til vore dage. Museet viser de arkæologiske fund fra de store udgravninger på stedet. På en utraditionel og fascinerende måde fortælles historien om, hvordan man i jernalder og vikingetid levede og døde på Lindholm Høje. De originale oldsager er udstillet sammen med rekonstruktioner, panoramaer, illustrationer, kort og tekst, så der både er mulighed for en umiddelbar oplevelse og for en saglig fordybelse. Men historien bag Lindholm Høje er ikke mindre interessant. Den har en danserlærerinde og en rigmand fra Brasilien som hovedrolleindehavere¿

Lindholm Høje tilbyder et helt nyt auditorium med plads til op til 80 personer. Lyset og naturen lukkes ind - til inspiration og fordybelse. Stedet fortæller en historie, som er med til at tilføre dit næste arrangement æstetik og kultur i særklasse. Dine gæster får en enestående mulighed for at blive del af historien - for en stund.

Begynd dit møde med, at Vikinger byder gæsterne velkomne, kombiner arrangementet med en introduktion til de spektakulære uden- og indendørs museer eller prøv en Vikingefrokost med Vikingeunderholdning. Alle arrangementer skræddersys naturligvis efter behov og der tilbydes alt i nyeste tekniske udstyr.

Generel information
Type: Utraditionelt mødested