Arranger konference på Musikhuset Aarhus

 <<Se konferencesteder i området

Musikhuset Aarhus

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Thomas Jensens Allé 1, 8000 Aarhus C
Musikhuset Aarhus
Beskrivelse
I Musikhuset Aarhus kan du holde konferencer, kongresser, møder, produktpræsentationer, seminarer, foredrag, kurser, gallamiddage og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Det første du møder er den 2.000 kvadratmeter store glasoverdækkede foyer, hvor sollyset, palmerne, de gamle oliventræer og de mange kunstværker tilsammen skaber en atmosfære af stil og skønhed. Derefter står hele huset og mere end 30.000 kvadratmeter til rådighed.

Hvorfor ikke indtage middagen på scenen eller aflevere årsberetningen i det pulserende liv back stage? De tekniske faciliteter er helt i top, Store Sal rummer 1.588 siddepladser, dertil kommer Lille Sal og ikke mindst de nye sale Symfonisk Sal, Rytmisk Sal og Kammermusiksalen.

Gør også brug af restauranten, cafeen og book evt. en forestilling. Musikhuset er vant til lynhurtige skift mellem kultur og erhverv og eksperter i at skræddersy arrangementer.

Stedet hører til blandt landets mest tilgængelige kulturinstitutioner: Dørene til foyeren åbnes kl. 11.00. 261 dage om året og 700.000 mennesker passerer gennem en sæson, enten for at overvære et arrangement i salene, besøge café og restaurant, se nærmere på en udstilling eller opleve en af de ca. 300 foyerarrangementer.Kapacitet
Antal grupperum:
10
Antal udstillingsrum:
2000
Kapacitet ved banketopstilling:
700
Kapacitet ved skoleopstilling:
50
Kapacitet ved teateropstilling:
1588
Generel information
Type: Kongrescenter, Utraditionelt mødested

Faciliteter
Café/Cafeteria
Restaurant