Arranger konference på Koldkærgård Konferencecenter

 <<Se konferencesteder i området

Koldkærgård Konferencecenter

Konferencestedet har fået 4 stjerner af Horesta
Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N
Koldkærgård Konferencecenter
Beskrivelse
Velkommen til inspirerende oplevelser i smukke rammer. Koldkærgård er det perfekte sted til arrangementer inden for undervisnings- og mødeaktiviteter i større eller mindre målestok. Koldkærgård Konferencecenter er designet specielt med henblik på at tilbyde optimale betingelser for arrangører af konferencer, møder eller efteruddannelse. Konferencecentret er smukt beliggende i grønne omgivelser, blot 15 minutters kørsel fra Århus centrum og kun få minutters kørsel fra motorvej E45, afkørsel 46.

På Koldkærgård lægger vi vægt på kvalitet hele vejen igennem, derfor bevarer vi fokus på detaljer som f.eks. vores køkken, hvor vores professionelle personale sørger for, at restauranten kan byde på gode, sunde, spændende og lækre retter. Vi arrangerer gerne individuelle spiseoplevelser for større selskaber. Koldkærgård Konferencecenter har 65 værelser, heraf 9 dobbeltværelser, så vi klarer 74 personer til overnatning uden problemer.

Et godt udbytte af et arrangement stiller store krav til arrangørernes fantasi og kreativitet, ofte giver fysisk eller kulturel oplevelse lige netop den dimension, som sikrer fundamentet for det faglige udbytte. Personalet på Koldkærgård er kvalificeret til at inspirere arrangører med vores store erfaring med events og aktiviteter, som vil skabe overraskelse og begejstring. Kig på og se mere om hvad Koldkærgård kan tilbyde dine konferencegæster. Vi ser frem til at byde jer velkommen.
Kapacitet
Kapacitet ved teateropstilling:
350
Antal restauranter:
1
Samlet kapacitet i restaurant:
300
Antal udstillingsrum:
20
Antal grupperum:
18
Kapacitet ved banketopstilling:
150
Kapacitet ved skoleopstilling:
180
Hotelkapacitet
Dobbeltværelser:
5
Værelser:
65
Enkeltværelser:
60
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Type: Utraditionelt mødested, Kongrescenter

Faciliteter
Elevator
Restaurant
Bar
Egen parkeringsplads
Trådløs internetadgang