Arranger konference på Hotel Svanen, Grindsted

 <<Se konferencesteder i området

Hotel Svanen, Grindsted

Konferencestedet har fået 3 stjerner af Horesta
Hedemarken 22, 7200 Grindsted
Hotel Lyngheden
Beskrivelse
Hotel Svanen, Grindsted ligger dejligt naturskønt i hjertet af Jylland, med en skøn å i baghavens skovområde, og en fiskesø som nabo. Hotellet danner derfor den perfekte ramme om et ophold, hvad enten det drejer sig om kurser og konferencer, afslappende weekendophold eller ophold i forbindelse med fest.

Der er gode tilkørselsveje til hotellet fra alle verdenshjørner, og med placeringen lige i udkanten af Grindsted by og med kun 12 km. til Billund Lufthavn, er det nemt at komme hertil. Desuden er hotellet ikke mere end 10 minutters kørsel fra store attraktioner, som LEGOLAND ® og Givskud Løvepark.

Hotel Svanen, Grindsted er et hyggeligt og moderne 3 stjernet hotel, der er kendetegnet ved en fast stab af medarbejdere, der alle står til rådighed med en indstilling til service, som du ikke oplever mange andre steder. Med 54 komfortable og lyst indrettede værelser med direkte udgang til naturen, stor a la carte restaurant, lounge, vinkælder, legeplads, selskabslokaler og ikke mindst konferencefaciliteter, der lever op til nutidens krav om fleksibilitet og den nyeste teknologi, er hotellet et oplagt valg til afholdelse af netop dit arrangement.

Vi glæder os til at se dig, og vi opfordrer dig til at bruge den levende gæstebog på vores hjemmeside, under eller efter dit besøg. Vi vil nemlig meget gerne høre Din mening om dit ophold, hvad enten det er kursus, overnatning eller en fest det vedrører!

Står du overfor at skulle afholde møde eller konference, kan du roligt vælge Hotel Svanen, Grindsted. Vi kan tilbyde dynamiske møder, hvor din medarbejder investering er i fokus og du får Value for Money.

Kapacitet
Antal grupperum:
5
Kapacitet ved skoleopstilling:
150
Kapacitet ved teateropstilling:
200
Kapacitet ved banketopstilling:
200
Hotelkapacitet
Værelser:
54
Familieværelser:
54
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Type: Hotel

Faciliteter
Internetadgang
Restaurant
Bar
Egen parkeringsplads