Arranger konference på Zleep Hotel Kolding

 <<Se konferencesteder i området

Zleep Hotel Kolding

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Grønningen 2, 6000 Kolding
Zleep Hotel Kolding
Beskrivelse
Hotellet har en unik placering i gåafstand fra Kolding midtby, og derfor tæt på de mange muligheder for shopping, seværdigheder og kort fra de mange kulturelle tilbud Kolding byder på.
Der er kun omkring 500 meter til togstationen, hvor der er forbindelse til hele landet. Hotellet ligger ved Legeparken som er en hyggelig park som er et yndet udflugtssted for de yngste borgere i Kolding.
Kort derfra ligger det berømte Koldinghus i flotte omgivelser, museet fortæller slottets og danske kongers historie, udstiller samlinger af dansk kunst og kunstindustri fra renæssancen til nu - mere om Koldinghus her.
Kunstmuseet Trapholdt er bestemt et besøg værd, og ligger få kilometer fra hotellet. Trapholdt er et museum for kunst, design og kunsthåndværk. Kunstmuseet ligger i en smuk park med udsigt over Kolding Fjord, og mange mener at museet er et kunstværk i sig selv. Læs mere om Trapholdt her.

Hotellet og værelserne:
Zleep Hotel Kolding blev opført i 1970erne oprindeligt som motel. Værelserne er rummelige og lyse og er blevet renoveret senest i 2009. Hotellet er i et plan, og alle 71 værelser er udstyret med egen terrasse. Sengen er af høj kvalitet, og som på alle Zleep Hoteller, findes der eget bad og toilet på værelserne. Gratis WiFi og TV med internationale kanaler er standard.

Kapacitet
Kapacitet ved banketopstilling:
80
Antal grupperum:
5
Kapacitet - auditorium:
150
Kapacitet ved teateropstilling:
150
Kapacitet ved skoleopstilling:
90
Hotelkapacitet
Dobbeltværelser:
66
Værelser:
71
Enkeltværelser:
1
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Konferencekæde: Zleep Hotels
Type: Hotel

Faciliteter
Egen parkeringsplads
Trådløs internetadgang
Internetadgang
Bar
Restaurant
Parkeringsplads for busser