Arranger konference på Comwell Hvide Hus Aalborg

 <<Se konferencesteder i området

Comwell Hvide Hus Aalborg

Konferencestedet har fået 4 stjerner af Horesta
Vesterbro 2, 9000 Aalborg
Hotel Hvide Hus
Beskrivelse
Hotel Hvide Hus ligger naturskønt i byens største park, Kildeparken, tæt på lufthavn, by og lige ved siden af Aalborg Kongres & Kultur Center.

Størstedelen af hotellets 21 mødelokaler har direkte adgang og/eller udsigt til parken. De grønne og lyse omgivelser, som med fordel kan inddrages til pauser og frokoster, inspirerer og giver fornyet energi. Kombineret med en central placering er der således skabt særdeles unikke rammer og de bedste forudsætninger for et vellykket arrangement.

Blandt de mange muligheder er Det Ny Kilden, hotellets nyeste konferencelokale, med panoramavinduer, egen terrasse, 6 meter til loftet og plads til op til 450 personer. Det Ny Kilden har selvfølgelig alt i teknisk udstyr samt trådløs internetadgang - ligesom hotellets øvrige mødelokaler.

Hotel Hvide Hus tilbyder endvidere 198 smagfuldt indrettede værelser, alle med nyt badeværelse og egen balkon, samt en anerkendt restaurant på 15. etage med storslået udsigt over byen.

Fra 2011 er restaurant og bar nu placeret bag receptionen i stueetagen, idet lokalerne på 15. etage er forbeholdt større selskaber.

Dog nydes morgenbuffetten som regel fra 15. etage, men er der kun få gæster holdes den dog i vores restaurant bag receptionen. Dette varierer og gæsten får besked ved check-in.

Kapacitet
Kapacitet ved banketopstilling:
500
Antal grupperum:
19
Kapacitet ved teateropstilling:
450
Kapacitet ved skoleopstilling:
300
Hotelkapacitet
Værelser:
198
Enkeltværelser:
12
Dobbeltværelser:
174
Familieværelser:
10
Suiter:
2
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Konferencekæde: Comwell
Type: Hotel

Faciliteter
Bar
Trådløst internet - Gratis
Egen parkeringsplads
Restaurant
Elevator
Internetadgang