Arranger konference på Best Western ToRVEhallerne

 <<Se konferencesteder i området

Best Western ToRVEhallerne

Konferencestedet har fået 4 stjerner af Horesta
Kirketorvet 10, 7100 Vejle
Best Western ToRVEhallerne
Beskrivelse
Best Western ToRVEhallerne er et moderne, 4 stjernet hotel i centrum af Vejle. Hotellets komfortable omgivelser og de mange tilbud i Vejle midtby, er det perfekte bud på et weekendophold eller en tur med familie. Vi ligger tæt på biograf og gågaden med shopping center. Samtidig er vi midt i naturen tæt på skove, badestrande, udendørslegepladser og dyrehaven med fritgående dyr.

Best Western ToRVEhallerne er en arkitektonisk perle med et væld af oplevelser, der blandt andet omfatter spændende restauranter, bar og café og en teatersal. Vi har 74 dobbeltværelser hvoraf de 31 er fra september 2009. Der en dejlig stor suite på 80 km3 samt 5 juniorsuiter, alle indrettet lyst og med stort badekar. På alle værelserne er der bad, toilet, telefon, GRATIS trådløst internet, kabel-tv, hårtørrer og minibar.

Hotellet er rammen om overnatninger for såvel erhvervslivet, weekend-ophold, turister, private, konference-deltagere, teaterfolk, musikere og kunstnere. Alle mødes i en uformel atmosfære af oplevelser med en professionel personlig og engageret betjening.

Hotellet har egen parkeringskælder imod betaling.

Vi er medlem af Best Western International som er en verdensomspændende hotelkæde, hvor gæster gratis kan blive medlem. Ved hvert besøg optjenes der points, som kan benyttes til f.eks. gratis ophold på Best Western hoteller i hele verden. Få nærmere information herom, ved henvendelse i hotellets reception.

Kapacitet
Samlet kapacitet i restaurant:
1000
Kapacitet ved teateropstilling:
450
Kapacitet ved skoleopstilling:
220
Kapacitet ved banketopstilling:
250
Antal grupperum:
12
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Type: Hotel

Faciliteter
Restaurant
Internetadgang
Café/Cafeteria
Trådløs internetadgang
Egen parkeringsplads
Elevator
Bar