Arranger konference på Havblik

 <<Se konferencesteder i området

Havblik

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Slettestrandvej 60, 9690 Fjerritslev
Havblik
Beskrivelse
HAVBLIK B&B + Ferielejligheder er en unik naturperle med panoramaudsigt over Jammerbugten og Lien Bakkerne. Det ligger ved Slettestrand omkranset af Svinkløv Plantage og Fosdalen få km fra Svinklovene.
Vi har 19 værelser og 3 ferielejligheder - gåafstand til havet - økologisk morgenbuffet og mulighed for en frokostpakke.
Som værtspar går vi meget op i natur, bæredygtighed, sundhed og kreativitet. Derfor bliver de dybe kløfter på HAVBLIK naturplejet af et mindre dyrehold, og grøntsager og frugt kommer bl.a. fra vores egen køkken- og frugthave.

Vi meget glade for at kunne dele denne fantastiske beliggenhed midt i noget af Danmarks absolut smukkeste natur med andre. Her kan både børn og voksne boltre sig i de smukke kløfter og på legepladsen, eller de kan gå til havet direkte herfra ad en smuk natursti gennem det unikke og forskelligartede landskab.

På denne naturplet kan du vælge, om du vil være privat og bo for dig selv i en af lejlighederne, eller om du vil nyde samværet med andre ved at vælge et værelse. Lige meget hvor du bor, rammes du af den storslåede natur uanset hvilket vindue, du kigger ud af.

Kapacitet
Kapacitet ved skoleopstilling:
25
Kapacitet ved teateropstilling:
40
Udstillingsareal:
Antal grupperum:
4
Hotelkapacitet
Værelser:
19
Enkeltværelser:
1
Dobbeltværelser:
17
Familieværelser:
3
Generel information
Type: Hotel

Faciliteter
Egen parkeringsplads
Internetadgang
Trådløs internetadgang
Parkeringsplads for busser