Arranger konference på Fjordcentret - Konference og mødested

 <<Se konferencesteder i området

Fjordcentret - Konference og mødested

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Voer Færgevej 123, 8950 Ørsted
Fjordcentret - Konference og mødested
Beskrivelse
Fjordcentret er mødestedet med lys, luft og atmosfære, og har beliggenhed i Voer i smukke omgivelser lige op af Randers Fjord ca. 20 km. fra Randers centrum.

Hos Fjordcentret er der mulighed for at holde møder efter eget ønske. Der er plads op til 100 deltagere i plenum og der udover er der en række grupperum.
Der er alt nødvendigt AV-udstyr til rådighed, og parkering lige ved døren. Fjordcentret tilbyder også overnatning. Der er mange forskellige sovefaciliteter at vælge imellem - evt. superlækre nyrenoverede værelser, telte og shelters.

Randers Fjord kan krydses med færgeovergang fra Mellerup til Voer, og turen varer ca. 5 minutter. Fjordcentret ligger lige ved siden af havnen.

Mødefaciliteterne på Fjordcentret skiller sig ud, på alt det ved siden af mødet - alle oplevelserne i mødepauserne.

Hvad med at drikke formiddagskaffe og spise rundstykker ved et flydende bord i Randers fjord iført waders. Eller hvad med at frokosten bliver gemt ude i terrænet og skal findes via gps. Er det rigtig dejligt vejr kan frokosten nydes udenfor på en hyggelig plads. Det kan også være, at bliver frokosten bliver kombineret med et tømmerflådeforløb. I fællesskab bygges nogle tømmerflåder og derefter iføres alle deltagere redningsveste. Der er en følgejolle med på turen, og personalet medbringer frokosten.

Fjordcenteret kan arrangere forskellige arrangementer, og alt bliver skræddersyet efter deltagernes ønsker.

En mødedag hos Fjordcentret kan evt. se sådan ud:

Kl. 9.30: mødedeltagerne ankommer, og formiddagskaffen indtages omkring det flydende kaffebord hvor alle er iført waders.

Kl. 10.15: møde afholdes i et af mødelokalerne.

Kl. 12.00: frokosten skal findes med gps'er i naturen.

Kl. 13.30: mødet fortsættes og kombineres med teambuilding. Her lægges stor vægt på kommunikation og samarbejde, f.eks. mangekampen, som består af et væld af opgaver, hvor deltagerne skal bruge såvel hånden, hovedet og hjertet.

Kl. 17.30: mødedagen afsluttes med ildtænding, aftensmad og bålbagte pandekager med is. Udendørs eller i det indendørs byhus - et meget alsidigt hus som er godkendt til indendørsbål.

Kapacitet
Udstillingsareal:
Kapacitet ved teateropstilling:
75
Kapacitet ved skoleopstilling:
50
Antal grupperum:
4
Generel information
Type: Mødested, Utraditionelt mødested

Faciliteter
Trådløs internetadgang
Café/Cafeteria
Parkeringsplads for busser
Bar
Internetadgang
Teambuilding
Gratis trådløst internet
Restaurant
Egen parkeringsplads