Arranger konference på Feriecenter Slettestrand

 <<Se konferencesteder i området

Feriecenter Slettestrand

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Slettestrandvej 142, 9690 Fjerritslev
Feriecenter Slettestrand
Beskrivelse
Hold dit næste kursus, møde eller konference på Feriecenter Slettestrand - i pagt med hav og fredet natur. Vi har velfungerende kursuslokaler med direkte udsigt til en af de smukkeste klitplantager i Danmark og elevator til kørestolsbrugere.

Kurserne kan arrangeres på forskellige prisniveauer: 3-retters gourmet menu og natmad eller et ¿Vandrehjemsophold". Det bestemmer I. Men pauserne med vandreturen langs det pragtfulde Vesterhav eller i den skønne plantage, det er ren luksus for alle.

Restaurant Slettestrand sørger for lækker forplejning. Der er tale om kvalitet og dyrevelfærd, idet fisk og skaldyr er fra hav og fjord og kødet er fra fritgående dyr.
Vi tilbyder hjemmelavede specialiteter og hjemmebagt, økologisk brød.

Unikke oplevelser - for krop og hjerne: vi tilbyder en lang række aktiviteter - fra afslappende massager eller en tur i varmvandsbassin til hestvognsudflugt med kaffe og kage, guidede mountainbiketure eller et længerevarende, tilrettelagt adventureprogram i Danmarks smukkeste Vesterhavsnatur.

Efter dagens program kan aftenen nydes i vores pejsestue med sofagrupper, billard, bordfodbold, fadøls- og musikanlæg. Oplev vores særlige atmosfære, hvor vi sætter kursisten i højsædet.


Kapacitet
Antal restauranter:
1
Kapacitet ved skoleopstilling:
100
Kapacitet ved teateropstilling:
120
Kapacitet ved banketopstilling:
80
Antal grupperum:
6
Kapacitet
Ferielejligheder:
Antal senge:
Generel information
Type: Restaurant, Feriecenter

Faciliteter
Egen parkeringsplads
Parkeringsplads for busser
Internetadgang
Elevator
Restaurant
Bar

Kvalitetsmærkning
Miljøcertificeret:
Blomsten
Blomsten stiller krav til konferencesteders forbrug af energi og vand, krav om at mængden af affald begrænses og krav til anvendelse af vedvarende ressourcer. Foruden de obligatoriske krav til driften af konferencestedet stiller Blomsten en række ekstra såkaldte pointgivende krav fx om brug af miljømærkede rengøringsmidler, økologiske fødevarer eller pasning af konferencestedets park uden brug af pesticider.