Arranger konference på Kosmopol

 <<Se konferencesteder i området

Kosmopol

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Fiolstræde 44, 1171 København K
Kosmopol
Beskrivelse
Kosmopol holder til i Fiolstræde 44 i hjertet af København og består af fire smukke lokaler samt en Restaurant til bespisning af op til 150 siddende gæster.

Den unikke Festsal (200m2, max 150 personer) med smukke søjler, scene og oprindelige talerstol er ideel til prisuddelinger, generalforsamlinger, pressekonferencer, receptioner og festlige begivenheder. Den højloftede elegante Mødesal (240m2, 45-150 personer) med de slanke søjler danner den perfekte ramme om større konferencer, seminarer og udstillinger. Det moderne Auditorium 1 (140m2, max 54 personer) er bygget som et amfiteater. Lokalet er meget velegnet til undervisning og forelæsninger. Mens Auditorium 2 (125m2, 33-50 personer), i en mere "rå" industriel stil, er yderst velegnet til mindre konferencer eller gå-hjem-møder. Uanset hvilket lokale, der danner den ideelle ramme om dit arrangement, kan du nyde godt af det nyeste møde- og AV-udstyr og vores gode restaurant. Kosmopol's beliggenhed er unik lige over for Nørreport Station, og gæster fra Københavns Lufthavn kan nå konferencecenteret på 20 min. med direkte tog. Der er få minutters gang til Metro, taxa, parkeringskælder og gode hotelfaciliteter.

Hvis du vil vide mere om Kosmopol, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon nr. 3342 6608. Vi tilbyder også gerne en rundvisning og gennemgang af lokaler og faciliteter.

Kapacitet
Antal udstillingsrum:
2
Antal restauranter:
1
Kapacitet - auditorium:
54
Kapacitet ved skoleopstilling:
120
Kapacitet ved teateropstilling:
150
Kapacitet ved banketopstilling:
300
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Type: Kongrescenter