Arranger konference på Skallerup Klit Feriecenter

 <<Se konferencesteder i området

Skallerup Klit Feriecenter

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Nordre Klitvej 21, 9800 Hjørring
Skallerup Klit Feriecenter
Beskrivelse
Direkte ud til Vesterhavet i naturskønne omgivelser, kan hele familien holde ferie året rundt. Skallerup Klit har 263 lyse og fritliggende feriehuse.

Skallerup Klit byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Du kan tage i Atlantis, det tropiske vandland, eller I kan udfordre hinanden på junglestien, i minigolf eller på bowlingbanen.

I aktivitetscentret finder du badminton, squash, bordtennis, motionsrum, indendørs legeland og irsk pub. I aktivitetsværkstedet er der mulighed for at lave bolcher, smykker i glas og mange andre aktiviteter. Udenfor er der også rig mulighed for at udfolde sig. Her er der tennisbaner, beachvolleybane, hoppepude, spacenet og legepladser.

På Klithusegård kan du opleve, hvordan gårdens mange dyr fodres og passes og du er velkommen til at deltage aktivt i gårdens daglige gøremål. Eller du kan forkæle dig selv med en sanseoplevelse for krop og sjæl i ROMULUS - De Romerske bade, hvor autentisk romersk badekultur er genskabt med termalbade, dampbade, sauna og hvileområde.

Feriecentret har også dejlige kursusfaciliteter med plads til 64 personer i plenum samt 2 grupperum.

Kapacitet
Antal grupperum:
2
Kapacitet ved skoleopstilling:
64
Kapacitet
Antal senge:
1690
Ferielejligheder:
263
Ferielejligheder med bad og toilet:
263
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Type: Feriecenter

Faciliteter
Restaurant
Egen parkeringsplads
Bar