Arranger konference på Scandic Copenhagen

 <<Se konferencesteder i området

Scandic Copenhagen

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Vester Søgade 6, 1601 København V
Scandic Copenhagen
Beskrivelse
Scandic Copenhagen er centralt beliggende midt i København med udsigt over søerne og over Københavns centrum, tæt på Tivoli, Hovedbanegården, strøget og Nyhavn.
Hotellet har i de sidste år gennemgået en total renovering og du kan nu opleve et helt nyt, moderne og trendy hotel i international klasse. Alle hotellets 486 værelser, fordelt på 18 etager, er blevet istandsat med moderne og inspirerende interiør.
Scandic Copenhagen er et af de største hoteller i byen med plads til de helt store mødedelegationer og konferencer. Hotellet har i alt 16 fleksible mødelokaler, der kan rumme fra 2 og helt op til 1.100. Det giver gode muligheder for udstillinger, større produktlanceringer og andre arrangementer, der kræver rigtig god plads.
Konferencen har professionelt AV-udstyr og overalt på hotelelt er der frit trådløst internet.

Kapacitet
Kapacitet ved teateropstilling:
1260
Antal grupperum:
8
Kapacitet ved skoleopstilling:
710
Kapacitet ved banketopstilling:
840
Hotelkapacitet
Dobbeltværelser:
310
Værelser:
486
Enkeltværelser:
102
Familieværelser:
35
Suiter:
39
Generel information
Type: Hotel
Restaurant: The Grill

Faciliteter
Bar
Restaurant
Elevator
Egen parkeringsplads

Kvalitetsmærkning
Miljøcertificeret:
Svanen
Både hoteller, kroer, kursusejendomme
med overnatning og vandrerhjem kan svanemærkes og har:

Et nedsat forbrug af energi og vand, mindsker forbruget af miljøfarlige kemikalier til vask og rengøring, sorterer affaldet, har et dokumenteret miljøstyringssystem, tager miljøhensyn ved transport.

Hvis det svanemærkede sted har restaurant, konferencefaciliteter, undervisningslokaler eller svømmehal, er disse faciliteter også omfattet af mærkningen og de tilhørende krav.

Den største forandring i de reviderede kriterier version 3.0 er, at vi har skærpet energikravene for at mindske hotellets påvirkning på klimaet og grænseværdien for energiforbruget er obligatorisk.

De nye krav til hotellerne indebærer derudover: Skærpede krav til at hotellet skal anvende en større andel af miljømærkede papirprodukter, rengøringsmidler og maskinopvaskemidler.