Arranger konference på Blocs & Walls

 <<Se konferencesteder i området

Blocs & Walls

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Refshalevej 163D, 1432 København K
Blocs & Walls
Beskrivelse
Blocs & Walls - Københavns Klatrecenter er nyopført i de gamle B&W bygninger, hvilket betyder, at vores faciliteter er i top med lækre omklædning/baderum, cafémiljø, konferencelokaler m.m.

Klatrefaciliteter:
Vores center er designet i samarbejde med Danmarks mest anerkendte arkitekter og førende klatrevægsproducenter. Det betyder, at du i Blocs & Walls får de største og mest moderne klatrefaciliteter i Danmark.

Fitness:
I Blocs & Walls - Københavns Klatrecenter har vi vores eget Fitnesscenter, som alle medlemmer kan bruge i vores åbningstid.

Café B&W
Vi har indrettet et hyggeligt cafémiljø, som indbyder til hygge med en kop kaffe og lidt at spise før eller efter træning. Se hvad caféen ellers tilbyder

Butik:
I vores butik/showroom har vi et lille udvalg af relevant klatreudstyr fra firmaet Friluftsland. Læs mere om vores udvalg

Omklædnings- og badeforhold:
I Blocs & Walls har vi naturligvis helt nye omklædnings- og badeforhold. Intet er overladt til tilfældighederne, så vi kan tilbyde de bedste rammer for alle medlemmer.

Konferencelokaler:
I forbindelse med teambuildingarrangementer og øvrige events er det nødvendigt at kunne tilbyde gode faciliteter til afholdelse af det. Desuden kan medlemmer booke lokaler, hvis de ønsker at afholde et arrangement i klubregi.

Gratis parkering

Generel information
Type: Utraditionelt mødested

Faciliteter
Teambuilding
Egen parkering - Gratis
Fitness rum
Café/Cafeteria