Arranger konference på Hotel Vinderup

 <<Se konferencesteder i området

Hotel Vinderup

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Nørregade 2, 7830 Vinderup
Hotel Vinderup
Beskrivelse
Hotel Vinderup
Er en af Vinderups ældste bygninger, opført første gang i 1867 og bygget i sin nuværende form i 1904. Hotellet er gennem årene udvidet og moderniseret flere gange så det i dag honorerer nutidens krav. Vores 16 værelser har alle eget toilet, bad og tv.

Vi har nyrestaureret vore restaurant i samspil med en dygtig arkitekt, og byder her på lækre danske retter ligesom du også kan få en sublim madoplevelse med et internationalt strejf. Om sommeren er der endvidere mulighed for at indtage en let frokost eller middag i gårdhaven. Der forefindes 3 forskellige selskabslokaler, hvor der i det største af lokalerne kan afholdes arrangementer med op til 300 personer.

Hotellet ligger centralt i hyggelig stationsby og i naturskønne omgivelser, der er som skabt til at danne ramme om en minderig fest eller om et dejligt ophold. Lige i nærheden af hotellet findes svømmehal, petanquebaner og tennisbaner, og ved Ejsingholm Strand kun få km herfra kan surfes, bades og spilles minigolf. Afstanden til Skive, Struer og Holstebro er under 20 km.

Kapacitet
Kapacitet ved teateropstilling:
450
Kapacitet ved banketopstilling:
250
Antal grupperum:
4
Kapacitet ved skoleopstilling:
300
Hotelkapacitet
Dobbeltværelser:
7
Værelser:
16
Enkeltværelser:
6
Familieværelser:
2
Suiter:
1
Generel information
Type: Hotel
Restaurant: Hotel Vinderup

Faciliteter
Bar
Gratis trådløst internet
Restaurant