Arranger konference på Hotel Hvide Kro

 <<Se konferencesteder i området

Hotel Hvide Kro

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Jernbanegade 7, 9620 Aalestrup
Hotel Hvide Kro
Beskrivelse
Ideen, tankerne og ønsket er, at vores gæster skal have et afslappet ophold og en kulinarisk oplevelse. I Himmerland og i særdeleshed på Hotel Hvide Kro er vi kendt for vores gæstfrihed og vores udsøgte køkken. Menuerne er danske med inspiration fra de bedste europæiske køkkener. Vi serverer hver aften en dejlig veltillavet 2 retters menu tilrettelagt efter årstid og nøje udvalgt af køkkenchefen selv. Glæd jer til en god oplevelse.

Hotellets centrale placering i det midtjyske, gør at vi anbefaler et ophold over flere dage. Området byder på et væld af gode oplevelser i overskuelig køreafstand, hvilket gør det nemt for vore gæster, at nyde Himmerlands attraktioner, besøg f.eks. Blomsterparker, Regnskov, diverse Kalkgruber, Elvis Presley Museet og mange andre museer, Domkirker, Glenholm vingård, Fur bryghus, Limfjorden, forlystelses parker, badeland og golf samt meget mere. Eller hvad med et besøg på Danmarks Cykel museum som indeholder meget mere end blot cykler, eller en dejlig gåtur i den Jyske Rosenpark, begge i gå afstand fra Hotellet.

Hotellet holder lukket om mandagen efter tjek-ud kl. 11.00, der vil være mulighed for ankomst efter aftale. Søndagsmenuen kompenseres evt. med en frokostpakke efter aftale.


Kapacitet
Kapacitet ved banketopstilling:
250
Kapacitet ved teateropstilling:
250
Kapacitet ved skoleopstilling:
200
Hotelkapacitet
Dobbeltværelser:
15
Værelser:
25
Enkeltværelser:
4
Familieværelser:
6
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Type: Hotel

Faciliteter
Egen parkeringsplads
Restaurant