Arranger konference på Copenhagen Marriott Hotel

 <<Se konferencesteder i området

Copenhagen Marriott Hotel

Konferencestedet har fået  stjerner af Horesta
Kalvebod Brygge 5, 1560 København V
Copenhagen Marriott Hotel
Beskrivelse
Copenhagen Marriott er et 5-stjernet hotel. Største mødelokale 523 m2 (kan inddeles i 2 sektioner) plus 8 mødelokaler sammenlagt på 340 m2. I alt 395 værelser med både Queen og King size senge, heraf 306 De luxe, 72 Executive og 4 værelser egnede til handicappede, samt 16 Suiter og 1 Royal Suite (170 m2). Ikke-ryger værelse forefindes.

Alle værelser er udstyret med telefon, modemforbindelse, kabel TV, pengeboks, minibar, hårtørrer, strygejern/bræt og individuel regulerbar air-condition og opvarmning. Værelserne er i klassisk international stil med et skandinavisk islæt. De 72 Executive værelser forefindes på de to øverste etager. Der gives mulighed for at benytte Executive Lounge på 11. etage med separat reception, fri morgenmad, snack buffet og forskellige drikkevarer hele dagen.

Af andre servicefaciliteter kan nævnes: concierge, business centre, 24 timers room service, vaskeri og renseri, morgenavis, billeje, parkeringsgarage, fitness room med sauna og massage.

Kapacitet
Kapacitet ved skoleopstilling:
388
Kapacitet ved teateropstilling:
600
Kapacitet ved banketopstilling:
400
Antal grupperum:
11
Hotelkapacitet
Værelser:
401
Dobbeltværelser:
401
Suiter:
10
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Type: Hotel

Faciliteter
Parkeringsplads for busser
Egen parkeringsplads
Trådløs internetadgang
Elevator
Restaurant
Bar
Internetadgang

Kvalitetsmærkning
Miljøcertificeret:
Green Key
Den Grønne Nøgle er et miljømærke hoteller, kroer, vandrerhjem, ferie-, kursus- og konferencecentre kan opnå, hvis de opfylder en lang række miljøkrav. Af krav kan bl.a. nævnes:
  • Begrænsning af vand- og energiforbrug
  • Brug af miljøvenlige rengørings- og vaskemidler
  • Kildesortering af affald
  • Ingen brug af engangskrus på værelserne
  • Økologiske produkter til morgenmaden
  • Røgfrie værelser og røgfrit område i restauranten