Arranger konference på Best Western Scheelsminde Hotel & Gastronomi

 <<Se konferencesteder i området

Best Western Scheelsminde Hotel & Gastronomi

Konferencestedet har fået 5 stjerner af Horesta
Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV
Best Western Scheelsminde Hotel & Gastronomi
Beskrivelse
Best Western Scheelsminde Hotel & Gastronomi er bygget i 1808 af justitsråd Chr. Paul Scheel og var tidligere en af Danmarks smukkeste herregårde. I dag danner de historiske bygninger rammen om et privatejet hotel omgivet af en stor park - et idyllisk fristed kun 10min. kørsel fra Aalborg centrum.

Hotellet tilbyder 96 moderne værelser og egen restaurant. For at følge med udviklingen og kundernes behov, udvikles hotellet til stadighed. I 2002 blev der indrettet 19 topmoderne værelser og i de kommende år er der planer om at renovere de ældste værelser på hotellet. Alt sker dog med stor respekt for stedets charme og atmosfære.

I 2001 fik hotellet ligeledes en ny konferencefløj med stort auditorium og 3 mødelokaler med alt i moderne teknisk udstyr. Auditoriet har plads til op til 90 personer og der er en storslået udsigt over hotellets flotte park, som også kan inddrages til pauser og frokoster.

På Best Western Scheelsminde Hotel & Gastronomi findes der lokaler til ethvert formål - alle med sit helt eget særpræg i hyggelige, grønne og atmosfæriske omgivelser.
Overalt på hotellet er der gratis trådløs internetadgang.

Kapacitet
Antal grupperum:
6
Kapacitet ved teateropstilling:
90
Kapacitet ved skoleopstilling:
70
Kapacitet ved banketopstilling:
120
Hotelkapacitet
Enkeltværelser:
Værelser:
Dobbeltværelser:
Suiter:
Generel information
Medlem af Horesta:
Ja
Type: Hotel

Faciliteter
Bar
Internetadgang
Parkeringsplads for busser
Egen parkeringsplads
Restaurant