by TouristOnline
 
  

FAQ

Nyttige spørgsmål og svar når du skal planlægge en konference i Danmark
 

Hvem er DanskeKonferencer.dk?


DanskeKonferencer.dk er en hjemmeside der samler og præsenterer de danske udbydere af møde- og konference faciliteter. Hjemmesidens formål er at tilbyde en nem og overskuelig måde at søge blandt de mange konferencecentre, kongrescentre, messecentre, kursuscentre og mødehoteller i Danmark. Samtidig ønsker DanskeKonferencer.dk at formidle kontakten mellem dig, der skal planlægge en konference eller lignende og Danmarks møde- og konferencesteder.
 
DanskeKonferencer.dk driftes og vedligeholdes af TouristOnline.
 
 

Hvordan finder jeg det rette møde- eller konferencested?


På DanskeKonferencer.dk kan du via en række søgekriterier få vist de møde- og konferencesteder, der matcher dine behov. Jo flere søgekriterier du benytter jo mere tilpasset og overskuelig bliver listen af virksomheder, du bliver præsenteret for. Du kan læse om de forskellige møde- og konferencesteder og se billeder. Når du har fundet en virksomhed, du ønsker tilbud fra kan du benytte DanskeKonferencer.dk's forespørgselssystem ved at klikke på ”send forespørgsel”. Dine søgekriterier overføres automatisk til forespørgselssiden, hvor du blot skal udfylde kontaktoplysninger og evt. ekstra informationer, der kan være nyttige for virksomheden. Du kan vælge at sende din forespørgsel direkte til møde- og konferencestedet eller via en professionel konferencearrangør.

Skal du arrangere en større konference, kongres eller messe kan du også vælge at kontakte en professionel konferencearrangør direkte uden at foretage en søgning. Dette gør du fra forsiden af DanskeKonferencer.dk. Når du har sendt en forespørgsel modtager du en online bekræftelse samt en e-mailbekræftelse på at din forespørgsel er sendt. Du vil blive kontaktet inden for 72 timer af møde- eller konferencestedet eller en professionel konferencearrangør, hvis du har valgt at kontakte en sådan.

 

 

 


     
  DanskeKonferencer.dk - Fruebjergvej 3 - 2100 København Ø | Disclaimer | Cookies | |